About БългарияThis has produced the electors incredibly watchful On the subject of picking legislation because it took place over and over which they selected regulations which looked good on paper but whose sensible obedience led to grotesque implications.

Защото за какво служи тази бутафорна демокрация в държавата, когато бизнесът, капиталистическите изроди и техните идеологически подлоги си купиха пълна свобода и независимост от същата тази държава? За какво служи, ако не за маскарад, за декор и заблуда на манипулирания и отруден народ и за забавление на капиталистическата измет.

Подкрепата на вашия народ относно водената от нас мирна политика на нагнетяване на напрежението в тази зверска тиранична държава Иран, заробила не един народ през своето съществуване и пускала хиляди атомни бомби над мирното население на съседните й държави, единствено и само за собствено забавление, е особено ценна в този стратегически за налагането на демокрацията момент.

 В съвременния свят да успееш да се предпазиш от тотално промиване на мозъка и заглушаване на собствения разум е много трудно, а за някои и дори невъзможно. Всекидневно, ежечасно и ежеминутно ние се подлагаме доброволно на въздействието на всевъзможни източници на готово смляна информация, именно с цел да се информираме, но тази информация много рядко е поднесена обективно, а и почти винаги върви с готов анализ и логично оформени заключения.

– Това е доста мрачен анализ. Възможно ли е България да излезе от тази ситуация?

И Бог чу молитвите им и стори чудо, което не се бе случвало от времето на Моисей, когато раздели морето и направи път на преследваните. Пред невярващите очи на отеца, физическата и душевна същност на Миролюба, под давлението на Бога, започнаха процес на просто деление. И раздели се тя на двете си съставни части – мъжка и женска, като мъжката се назова Миро, а женската Люба.

Страшна ли е революцията? Да страшна е! Особено тогава, когато е назрял момента тя да се състои. Но кога идва този момент – Тогава когато не можете да различите управляващите от мафията. Тогава, когато тези които са призвани да въздават правосъдие извършват престъпления. Тогава, когато законите се прилагат съобразно тежестта на кесията, а не съобразно тежестта на прегрешението. Тогава, когато затворите са пълни с кокошкари, а улиците с мафиоти. Тогава, когато на народа се казва, че не разбира, че не е компетентен, че click here не знае какво иска и затова само трябва да слуша и да изпълнява. Тогава когато интересите на обществото, са поставени в подчинение на интересите на парите. Тогава когато работодателите четат законите така, както дявола чете евангелието.

Смятам, че моето решение е едно истинско национално отговорно решение, в унисон с исконните национални интереси и с тези на Европейската общност като цяло.

Откъде? Откъде идват парите за джипове, любовници, екскурзии, разкош и удоволствия? Те идват от печалбата от вашия труд и от неспазването на законите. А откъде идва вашата мизерия, стрес и несигурност? – от ограбването на вашия труд, потъпкването на правата ви и безнаказаното престъпване на законите от страна на вашите капиталистически господари.

Те терористите не мразят циганите . . .! Терористите не обират градините и лозята доколкото са останали такива в България, не – те тихо и кротко отиват някъде и се взривяват. Как да ги спреме?

се от добротата на банките, от тяхното кредитно милосърдие, а сега отказващ да изработи олихвените му кредити, защото нямало да му остане свободно време да живее.

Разбира се, могат да облекчават своите физиологични нужди не само в пясъчниците, а навсякъде, където нуждата ги свари. Те могат да се оплождат навсякъде и по всяко време, което е едно истинско доказателство за толерантността на българските граждани и за това, че българите не са задръстеняци , за каквито ни имат на Запад.

Не на последно място, искам да благодаря за сътрудничеството на българските политици и граждани по такава важна тема, каквато е налагането на мира и демокрацията с военни средства по целия свят. Българският народ за пореден път се явява стожер на демократичните ценности и мира и е готов да се жертва в името на световния мир и просперитет, както е направил, когато е спрял първо сарацините, а после омаломощил и притъпил османското нашествие в Европа. Само истински борци за демокрация , разбиращи дълбоко в сърцата си същността на думите „свобода”, „ресурси” и „геополитика”, могат абсолютно безкористно, без да отдават и най-малкото значение на финансовото заплащане като стимул, да рискуват живота си в нашите мисии в Ирак и Афганистан, а надявам се в бъдеще и в Иран.

Горд съм да обявя пред вас, че ние ще инвестираме огромни средства във развитието на вашата енергетика. Договорихме откриването на най-голямата фабрика в Европа за производство на свещи, която ще се изгради от Дженерал Електрик на ваша територия, а именно в Северозападнала България и ще даде хляб и светлина не само на вас, но и на цяла Европа, а защо не и на Азия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *